VI. TRANSPORT IN POROUS MEDIA: PORE SCALE INVESTIGATION OF FREEZE-DRYING

Sebastian Gruber, Petra Foerst, Maximilian Thomik, Evangelos Tsotsas, Nicole Vorhauer-Huget

Publikation: Beitrag in Buch/Bericht/KonferenzbandKapitelBegutachtung

Abstract

This image of frozen porous maltodextrin with size 5 × 2.6 × 1.2 mm3 (w × h × d) was obtained by X-ray micro tomography at a temperature of −15 °C and a pressure of 10 Pa.

OriginalspracheEnglisch
TitelAlbum of Porous Media
UntertitelStructure and Dynamics
Herausgeber (Verlag)Springer International Publishing
Seiten114
Seitenumfang1
ISBN (elektronisch)9783031238000
ISBN (Print)9783031237997
DOIs
PublikationsstatusVeröffentlicht - 1 Jan. 2023

Fingerprint

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „VI. TRANSPORT IN POROUS MEDIA: PORE SCALE INVESTIGATION OF FREEZE-DRYING“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.

Dieses zitieren