Erratum: The Role of Endogenous Enzymes during Malting of Barley and Wheat Varieties in the Mitigation of Styrene in Wheat Beer (Journal of Agricultural and Food Chemistry (2020) 68: 47 (13888−13896) DOI: 10.1021/acs.jafc.0c04837)

Valerian Kalb, Torsten Seewald, Thomas Hofmann, Michael Granvogl

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftKommentar/Debatte

Abstract

Another affiliation should be added for Thomas Hofmann as provided in this Addition/Correction. The added affiliation is as follows: Leibniz-Institut für Lebensmittel- Systembiologie an der Technischen Universität München, Lise-Meitner-Straße 34, D-85354 Freising, Germany.

OriginalspracheEnglisch
Seiten (von - bis)1156
Seitenumfang1
FachzeitschriftJournal of agricultural and food chemistry
Jahrgang69
Ausgabenummer3
DOIs
PublikationsstatusVeröffentlicht - 27 Jan. 2021

Fingerprint

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „Erratum: The Role of Endogenous Enzymes during Malting of Barley and Wheat Varieties in the Mitigation of Styrene in Wheat Beer (Journal of Agricultural and Food Chemistry (2020) 68: 47 (13888−13896) DOI: 10.1021/acs.jafc.0c04837)“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.

Dieses zitieren