K. H. Schleifer, U. Geyer, R. Kilpper-Bälz, L. A. Devriese

Deoxyribonucleic acid (DNA)-DNA hybridization and physiological studies on 15 strains of S. sciuri subsp. lentus and 4 strains of S. sciuri subsp. sciuri demonstrated that species rank should be conferred on these subspecies. Strain ATCC 29070, the type strain of S. sciuri subsp. lentus, is proposed as type strain of S. lentus. An emended description of this strain is given.

OriginalspracheEnglisch
FachzeitschriftSystematic and Applied Microbiology
PublikationsstatusVeröffentlicht - 1983

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „Elevation of Staphylococcus sciuri subsp. lentus (Kloos et al.) to Species Status: Staphylococcus lentus (Kloos et al.) comb. nov.“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.