Correction to: Commentary of the SKLM to the EFSA opinion on risk assessment of N-nitrosamines in food (Archives of Toxicology, (2024), 98, 6, (1573-1580), 10.1007/s00204-024-03726-1)

Gerhard Eisenbrand, Andrea Buettner, Patrick Diel, Bernd Epe, Petra Först, Tilman Grune, Dirk Haller, Volker Heinz, Michael Hellwig, Hans Ulrich Humpf, Henry Jäger, Sabine Kulling, Alfonso Lampen, Marcel Leist, Angela Mally, Doris Marko, Ute Nöthlings, Elke Röhrdanz, Joachim Spranger, Pablo SteinbergStefan Vieths, Wim Wätjen, Jan G. Hengstler

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftKommentar/Debatte

Abstract

The article Commentary of the SKLM to the EFSA opinion on risk assessment of N-nitrosamines in food, written by Gerhard Eisenbrand, Andrea Buettner, Patrick Diel, Bernd Epe, Petra Först, Tilman Grune, Dirk Haller, Volker Heinz, Michael Hellwig, Hans-Ulrich Humpf, Henry Jäger, Sabine Kulling, Alfonso Lampen, Marcel Leist, Angela Mally, Doris Marko, Ute Nöthlings, Elke Röhrdanz, Joachim Spranger, Pablo Steinberg, Stefan Vieths, Wim Wätjen, Jan G. Hengstler was originally published electronically on the publisher’s internet portal on 6th March, 2024 without open access.

OriginalspracheEnglisch
Seiten (von - bis)2297-2298
Seitenumfang2
FachzeitschriftArchives of Toxicology
Jahrgang98
Ausgabenummer7
DOIs
PublikationsstatusVeröffentlicht - Juli 2024

Fingerprint

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „Correction to: Commentary of the SKLM to the EFSA opinion on risk assessment of N-nitrosamines in food (Archives of Toxicology, (2024), 98, 6, (1573-1580), 10.1007/s00204-024-03726-1)“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.

Dieses zitieren