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- 1 Laufend
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FEI/IGF - Fehlgeschmack/Fehlaroma bei Proteinisolaten: Klärung der molekularen Ursachen des bitter-adstringierenden Fehlgeschmacks und des Fehlaromas von Protein- konzentraten bzw. Proteinisolaten aus Ackerbohnen (Vicia faba L.
Dawid, C. (Leitende(r) Forscher/-in) & Somoza, V. (Leitende(r) Forscher/-in)
1/09/22 → 30/09/25
Projekt: Forschung
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AFM-optimized single-cell level LA-ICP-MS imaging for quantitative mapping of intracellular zinc concentration in immobilized human parietal cells using gelatin droplet-based calibration
Boger, V., Pirkwieser, P., Orth, N., Koehler, M. & Somoza, V., 15 Juni 2025, in: Analytica Chimica Acta. 1355, 343999.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
Biomolecular and biophysical AFM probing reveals distinct binding of bitter peptide VAPFPEVF to TAS2R16 without inducing an intracellular calcium response
Richter, P., Karanth, S., dos Santos Natividade, R., Nicoli, A., Kogut-Guenthel, M. M., Benthin, J., Di Pizio, A., Koehler, M. & Somoza, V., 30 Aug. 2025, in: Food Chemistry. 484, 144448.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
Bitter peptides formed during in-vitro gastric digestion induce mechanisms of gastric acid secretion and release satiating serotonin via bitter taste receptors TAS2R4 and TAS2R43 in human parietal cells in culture
Gradl, K., Richter, P. & Somoza, V., 1 Aug. 2025, in: Food Chemistry. 482, 144174.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung