Projekte pro Jahr
Kooperationen und Spitzenforschungsbereiche der letzten fünf Jahre
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Projekte
- 1 Abgeschlossen
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IVLV - Dpp-IV Inhibitoren: Untersuchung und Erhöhung von DPP-IV Inhibitoren in malzbasierten Matrizen
Dawid, C. (Leitende(r) Forscher/-in) & Becker, T. (Leitende(r) Forscher/-in)
1/05/20 → 30/04/22
Projekt: Forschung
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Characterization of native starch granules from different botanical sources and the contribution of surface-associated lipids and proteins to the accuracy of 3D food printing
Heckl, M. P., Kratky, T., Jekle, M., Alpers, T. & Becker, T., Apr. 2025, in: Journal of Food Engineering. 390, 112408.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
Relationship Between Physical Characteristics of Cereal Polysaccharides and Soft Tribology—The Importance of Grain Source and Malting Modification
Moreno Ravelo, R. C., Gastl, M. & Becker, T., Jan. 2025, in: Food Science and Nutrition. 13, 1, e4699.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
A parameterized physics-informed machine learning approach for solving heat and mass transfer equations in the drying process
Manavi, S., Fattahi, E. & Becker, T., Nov. 2024, in: International Communications in Heat and Mass Transfer. 158, 107897.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
1 Zitat (Scopus)