Projekte pro Jahr
Kooperationen und Spitzenforschungsbereiche der letzten fünf Jahre
Jüngste externe Zusammenarbeit auf Länder-/Gebietsebene. Tauchen Sie ein in Details, indem Sie auf die Punkte klicken, oder:
Projekte
- 1 Abgeschlossen
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New resource and energy efficient processes for production and distribution of milk and whey concentrates as substitutes for milk and whey powder
Grunow, M. (CoPI)
15/07/12 → 15/09/16
Projekt: Forschung
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Applications of non-invasive measuring techniques of internal changes during drying of food products
Oladejo, A. O., Gruber, S. & Foerst, P., Aug. 2025, in: Journal of Food Engineering. 396, 112558.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Übersichtsartikel › Begutachtung
Open Access -
Microwave-assisted freeze drying: The role of power input and temperature control on energy efficiency and uniformity
Kalinke, I., Röder, J., Unterbuchberger, G. & Kulozik, U., Apr. 2025, in: Journal of Food Engineering. 390, 112410.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
Pore-scale study of coupled heat and mass transfer during primary freeze-drying using an irregular pore network model
Faber, F., Vorhauer-Huget, N., Thomik, M., Gruber, S., Först, P. & Tsotsas, E., 2025, in: Drying Technology. 43, 1-2, S. 162-182 21 S.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access